ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΓΑΚ - ΑΡΧΕΙΑ  Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Τα Γενικά Αρχεία Κράτους – Αρχεία Ν. Φθιώτιδας  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια της έκθεσης αρχειακού υλικού: “Όψεις της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας μέσα από τις αρχειακές πηγές”, τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013, ώρα 19.30  στη Κύρια Αίθουσα Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τους: 
*κ. Άλκηστη Χιδίρογλου-Ζαχαριάδη, Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με θέμα: «Αρχεία και Πολιτισμός»
*κ. Δημήτριο Θ. Νάτσιο, Φιλόλογο, τ. Προϊστάμενο των Γ.Α.Κ.-Αρχείων Ν. Φθιώτιδας, με θέμα: «Η δημιουργία του Ιστορικού Αρχείου Λαμίας»
*κ. Σοφία Βακιρτζηδέλη, Βιβλιοθηκονόμο, Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ.- Αρχείων Ν. Φθιώτιδας, με θέμα: «Τα Αρχεία στη σύγχρονη εποχή»
Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο χώρο του Αρχείου.
 Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επετείου για τα 40 χρόνια λειτουργίας του Ιστορικού Αρχείου και εντάσσεται στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαμιέων για τον εορτασμό των 180 χρόνων από την απελευθέρωση της Λαμίας από τους Τούρκους.
Διάρκεια Έκθεσης: 4 Νοεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2013
Ωράριο Λειτουργίας: Πρωί  Τρίτη – Παρασκευή 9.00 -13.00
Απόγευμα Τρίτη & Τετάρτη 18.00 -21.00

Η έκθεση για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει θα είναι επισκέψιμη από σχολεία, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2231046887
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Η προϊσταμένη
Σοφία Βακιρτζηδέλη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου