ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 19ου Δ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ

Μια ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων με την αμέριστη αρωγή των δασκάλων τους γεμάτοι από γνώσεις, εμπειρίες, συναισθήματα, ήχους και εικόνες, θα παρουσιάσουν στην αίθουσα δραστηριοτήτων του Σχολείου μας δράσεις και προγράμματα, θεατρικά δρώμενα και τραγούδια.
Σας καλούμε:
- Την Τετάρτη στις 11 Ιουνίου στις 10:00 ακριβώς για να παρακολουθήσετε , παρουσίαση υλικού από το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας "Η ΑΘΛΗΣΗ ΩΦΕΛΕΊ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ" καθώς και το πολιτιστικό πρόγραμμα: " Παραδοσιακοί χοροί στον κύκλο του χρόνου" από τα παιδιά της Δ΄, Ε΄ και Στ' τάξης.
-Την Πέμπτη στις 12 Ιουνίου στις 10:00 ακριβώς για να απολαύσετε τους μαθητές της Α', Β' τάξης στο θεατρικό δρώμενο με θέμα "ο Χρόνος και οι Μήνες". Τους μαθητές της Δ΄ τάξης από τους οποίους θα παρουσιαστεί ένα μουσικοχορευτικό κομμάτι με θέμα: "ο ποδηλάτης" και θα ακουστούν τραγούδια από τις Γ΄ και Δ΄ Τάξεις του Σχολείου μας. Τους μαθητές της Ε' τάξης που θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο με θέμα "Η καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο"
---Την Παρασκευή, 13 Ιουνίου ημέρα λήξης των μαθημάτων στις 8:30 π.μ οι μαθητές-τριες της Στ' τάξης, θα μας αποχαιρετήσουν με ένα μικρό θεατρικό και ένα χορευτικό δρώμενο.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
                                                        Ο Σύλλογος     Διδασκόντων του 19ου Δημοτικού  Σχολείου Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου