ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η ΛΑΜΙΑ ΤΟΥ 19ου και 20ου αι.Οι Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας (Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με θέμα: Η Λαμία του 19ου και 20ου αιώνα. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 18.30 και η διάρκειά της θα είναι μέχρι τέλους του ίδιου μήνα (28/2). Χώρος της έκθεσης η αίθουσα υποδοχής (ισόγειο) του κτηρίου της Περιφέρειας, στην πλατεία Ελευθερίας και ώρες λειτουργίας 09.00 – 13.00, τις εργάσιμες ημέρες.
Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από το αρχείο του κ. Νίκου Δαβανέλλου, την Εθνική Πινακοθήκη, το ΕΛΙΑ - Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τράπεζας, από τα ΓΑΚ- Αρχεία Ν. Φθιώτιδας και από άλλα αρχεία συμπολιτών μας.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων θα χορηγήσει δωρεάν βιβλία τοπικών συγγραφέων καθώς και τεύχη του περιοδικού του Ομίλου «Φθιωτικός Λόγος», μια σειρά σε κάθε σχολική μονάδα.
Όσες σχολικές ομάδες ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων (sxoldras_afth@yahoo.gr, τηλ- φαξ 2231030647). Η διάρκεια του προγράμματος είναι περίπου μία ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου