ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΠΕ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ"

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Μακρινίτσας, οργανώνει επιμορφωτική ημερίδα σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βόλου επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Περιβαλλοντικές Διαδρομές … μέσα στα βιβλία» για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων του νομού Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Λάρισας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6 – Βελτίωση της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του Εκπαιδευτικού Συστήματος, Κατηγορία Περιφέρειας - «Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (ΛΑΠ)» - 2 – Θεσσαλία.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 – 21:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Βόλου, στο συγκρότημα Μουρτζούκου.
Αντικείμενο της ημερίδας είναι η παρουσίαση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από τα βιβλία
καθώς και η σχέση της αλληλεπίδρασής του με την εκπαιδευτική διαδικασία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν πως η τυπολογία των βιβλίων επιδρά στην διαμόρφωση των αντιλήψεων και των γνώσεων του λεκτικού και φαντασιακού κοινού.
Σημειώνεται ότι στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν και φοιτητές των παιδαγωγικών τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-69040, Fax: 24280-90010 και e-mail mail@kpe-makrin.mag.sch.gr (αναγράφοντας στο θέμα του e-mail τη λέξη: «Βιβλία» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο) μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2108. Την πρόθεση της συμμετοχής τους θα πρέπει να την κοινοποιήσουν και στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
  
Η υπεύθυνη του Κ.Π.Ε.
Μακέλη Γραμματή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου