ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο εκπαιδευτικός διαγωνισμός ‘AGRO Web: τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μου’ έχει ως στόχο να εμπνεύσει τους μαθητές και να τους ωθήσει να εμπλακούν σε δραστηριότητες που αφορούν στην σύνδεση της αγροτικής παραγωγής και της επιχειρηματικότητας.
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους εικονικές επιχειρήσεις με θέματα πάνω στην αγροτική παραγωγή και την προώθηση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.
Ο διαγωνισμός ‘AGRO Web: τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μου’ απευθύνεται σε μαθητές μεταξύ 9 και 18 ετών [Τετάρτη Δημοτικού έως και Τρίτη Λυκείου] και τους καλεί να αναπτύξουν τη δική τους εικονική επιχείρηση για την εκμετάλλευση και προώθηση των τοπικών τους προϊόντων, στηριζόμενοι στις γνώσεις τους, την δημιουργικότητα αλλά και την κριτική τους σκέψη. Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να σχηματίσουν ομάδες από 2 έως 5 μέλη και να έχουν ως επιβλέποντα έναν, οπωσδήποτε, εκπαιδευτικό. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα διαγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες:
α. 9-12 ετών [Τετάρτη Δημοτικού έως και Έκτη Δημοτικού],
β. 13-15 ετών [Πρώτη Γυμνασίου έως και Τρίτη Γυμνασίου],
γ. 16-18 ετών [Πρώτη Λυκείου έως και Τρίτη Λυκείου].
Για κάθε μια από τις τρεις αυτές κατηγορίες θα ανακηρυχτεί μια νικήτρια ομάδα.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 
http://agroweb.ea.gr/el/drastiriotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου