ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΡ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Α΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Το ΚΠΕ Στυλίδας – Υπάτης  σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Εύβοιας διοργανώνουν 2ήμερο Εισαγωγικό Σεμινάριο Α’ Επιπέδου, για εκπαιδευτικούς, διάρκειας 14 διδακτικών ωρών.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ  Στυλίδας – Υπάτης  (Στυλίδα, Πάρκο Λαού) και προβλέπει ως εργασία πεδίου το Γοργοπόταμο.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και στην Εκπαίδευση για την Αειφορία και η ενημέρωση πάνω σε θέματα μεθοδολογίας, διδακτικών πρακτικών και βιωματικών προσεγγίσεων στην υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων.
Σε αυτό:
Α. Μπορούν να πάρουν μέρος μέχρι 15 εκπαιδευτικοί από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας.
Β. Οι εκπαιδευτικοί  αυτοί πρέπει να υλοποιούν ή προτίθενται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο σχολείο τους.  
Γ.   Δεν θα πρέπει να έχουν προηγούμενη επιμόρφωση στην Περ. Εκπ/ση.

Το ΚΠΕ Στυλίδας – Υπάτης θα καλύψει τα έξοδα διατροφής, (το δείπνο της Παρασκευής και πρόχειρο γεύμα το Σάββατο, καφές, νερό, χυμοί, σνακς) , για όλους τους συμμετέχοντες.
Θα καλύψει επίσης τα έξοδα διαμονής (μια διανυκτέρευση) των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών, αν η έδρα του σχολείου τους είναι πάνω από 70 χιλ. από τις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, στη Στυλίδα.

Ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Παρασκευή 19/12/2014:  από 17.00 έως 21.00
Σάββατο 20/12/2014: από 09.30  έως 16.00

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων ηλεκτρονικά (sxoldras_afth@yahoo.gr)   ή με Φαξ  στο 2231030647, έως 14/11.
Σε αυτές  οι εκπ/κοί θα πρέπει να δηλώνουν αν θα μείνουν σε ξενοδοχείο της Λαμίας το βράδυ της Παρασκευής 19/12, εφόσον δικαιούνται διαμονή.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου