Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Ο Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας και η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας διοργανώνουν το «Κυνήγι του Χαμένου Βασιλιά» (για το έτος 2015) σε συνεργασία με την Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας και την Σκακιστική Ακαδημία  Λαμίας.
Πρόκειται για σκακιστικές συναντήσεις, οι οποίες θα διεξάγονται στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας (Μακροπούλου 93) στην Λαμία, τις Κυριακές 17/5 , 24/5 , 7/6 και 14/6/2015 με ώρα έναρξης 10:45πμ.
Δικαίωμα συμμετοχής, έχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαμίας, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα των συναντήσεων το αργότερο μέχρι τις 10:30πμ. 
Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν με χρονόμετρα. Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 45 λεπτά για κάθε μαθητή/τρια, για την ολοκλήρωση του παιγνιδιού. Ο μαθητής/τρια που θα υπερβεί τον παραπάνω χρόνο σκέψης θα χάνει την παιχνίδι.
Δ/ντής των αγώνων ορίζεται ο κ. Γ. Παγουρόπουλος. Σε κάθε συμμετέχοντα μαθητή θα απονεμηθούν έπαινοι.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή  14 Μαϊου 2015,  στο e-mail: vaiopouloug@gmail.com (πληροφορίες: Βαϊοπούλου Γιώτα  τηλ: 6977419923).
Η προσέλευση των μαθητών στην αίθουσα και η αποχώρηση από αυτή θα γίνεται με ευθύνη των γονέων τους.
Παρακαλούμε πολύ για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών, μαθητών και Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σας.

Ο Αν.  Διευθυντής Π.Ε. Φθιώτιδας

      Γκούμας Ευθύμιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου