ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας (Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων) διοργάνωσαν την Τετάρτη 20 Μαΐου συναυλία με τίτλο: «Αφιέρωμα στο Παιδικό Τραγούδι». Η συναυλία δόθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων και την παρακολούθησαν μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας 2ο, 4ο, 9ο, 10ο και 15ο και πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί.
Την επιμέλεια της συναυλίας είχε η εκπαιδευτικός του Μουσικού Σχολείου κ. Ειρήνη Ντελέζου, η οποία δίδαξε και διηύθυνε την Διασχολική Χορωδία. Την χορωδία αυτή αποτελούν μαθητές από διάφορα σχολεία της Λαμίας, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά στις προπαρασκευαστικές ομάδες του Μουσικού Σχολείου, μαθητές του οποίου συμμετείχαν επίσης στην εκδήλωση. Στο πιάνο συνόδεψε η εκπ/κός του σχολείου η κ. Αναστασία Καμίνσκαγια.
Στο αφιέρωμα ακούστηκαν τραγούδια από το έργο «Λιλιπούπολη» αλλά και τραγούδια των αρχών του 20ου αιώνα.  Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Πανταζής και η κ. Ντελέζου παρουσίασαν την ταυτότητα και το πολυσχιδές έργο του Μουσικού Σχολείου κι ενημέρωσαν τους τελειόφοιτους μαθητές για την διαδικασία εγγραφής σε αυτό.
Η απόδοση των τραγουδιών από την χορωδία αλλά και τους μαθητές σολίστ ήταν εξαιρετική και απέσπασε το χειροκρότημα και τον έπαινο μικρών και μεγάλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου