ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΡΟΦΗΣ

Η ΑΝΑΣΑ είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία  των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, με πρωτοβουλία της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, που έχει βιώσει την ασθένεια.
Οι διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (Ψυχογενής Ανορεξία, Ψυχογενής Βουλιμία, Επεισοδιακή Πολυφαγία) είναι σύνθετες ψυχογενείς ασθένειες που αγγίζουν ένα μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων, κυρίως εφήβους και παιδιά.
Η ΑΝΑΣΑ έχει εκπονήσει ειδικό επιστημονικό εκπ/κό υλικό  για την ενημέρωση μαθητών και εκπ/κών της Α/θμιας Εκπ/σης. Το υλικό έχει εγκριθεί με την Φ.20.1/165095/Δ2/29-10-2015 απόφαση του ΥΠΠΕΘ και περιλαμβάνει Εγχειρίδιο Εκπ/σης και Εφαρμογής Στρατηγικής, Παράρτημα Δραστηριοτήτων Προαγωγής της Αυτοεκτίμησης (δημιουργικό παιχνίδι, χειροτεχνία, κατασκευές, ζωγραφική, παιχνίδι ρόλων) και Εγχειρίδιο Οδηγό για τον εκπ/κό.

Το εγκεκριμένο αυτό υλικό είναι προσβάσιμο στην ιστοσελίδα www.anasa-trofigiaskepsi.gr, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.
Ειδικότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου