ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/1, 19.00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αλληλεγγύη στους μαθητές
   Αγαπητοί  μαθητές , αξιότιμοι γονείς και συνάδελφοι,
   Στην οικονομική,  κοινωνική και ανθρωπιστική  κρίση που μαστίζει το λαό μας οφείλουμε να σταθούμε  αλληλέγγυοι και στη νέα γενιά.  Στεκόμαστε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, σε έναν κόσμο δίκαιο, ανοιχτό σε νέες κοινωνικές δομές και απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
       Η συνεργασία σας για τη συλλογή μαθητικού υλικού  την  προηγούμενη  χρονιά  βοήθησε  πολλούς  μαθητές  να  μην  νιώσουν  «παιδιά  ενός  κατώτερου  θεού». Για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο  παίρνουμε την πρωτοβουλία σε  συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας»  και σας καλούμε να κάνουμε όλοι μαζί  ένα βήμα .
  Το   Σάββατο 13.9.2014 από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας  συγκεντρώνουμε  μαθητικό  υλικό  (τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμ. όργανα, κασετίνες, χάρτες, τσάντες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.) . Τα είδη θα σταλούν  σε σχολεία για  μαθητές  που  τα έχουν ανάγκη.
    Η συλλογή   μαθητικού  υλικού  θα συνεχιστεί  σε κάθε  διάθεση προϊόντων από τους  «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»  που ξεκινούν το Σάββατο , 20.9.14 ,  από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης  της Έκθεσης Λαμίας.
    Οι δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα μας φέρνουν πιο κοντά. Δίνουμε σφιχτά το χέρι  σε κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα μας χτίζοντας σχέσεις αλληλεγγύης.  
    « Το πρόβλημά σου είναι και δικό μου . Τη λύση  θα τη δώσουμε μαζί.»             
      Καλούμε τα  Μαθητικά  Συμβούλια  και τους  Συλλόγους Γονέων που επιθυμούν,   να συνδιοργανώσουμε  αυτή τη δράση να δηλώσουν συμμετοχή  :                                     
e-mail: sepefth@gmail.com          τηλ.   6977621328
            elmefth@gmail.com            τηλ.   6933304183                                    

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

                 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΒΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                         ΚΑΙΛΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου